Online users

Follower

Wednesday, October 13, 2010

Promo WMSO Dinner lagi!


Bagi laluan sekejap untuk promo WMSO Dinner kat Westpac 18 Oktober ni.

Warga Wellington sekalian, meh la pakat meriahkan WMSO Dinner Isnin ni. Aku selaku AJK WMSO dengan lapang dadanya menjemput semua untuk hadir majlis ni. Ada yang cakap 50 dollar mahal, kitorang dah kurangkan jadi 39.99 dollar. Lagi 10 dollar tu kami tolong bayarkan.Tolong bayarkan.Bukan cut cost dari Westpac.Fikir ampa tak ada duit, kami pun rasa kesian juga.Kalau ampa still rasa mahai lagi, aku tak tahu nak cakap apa dah.Kos yang ampa bayar tu untuk makanan semata.Tempat dan kos peralatan campur segala mak nenek stage, mic WMSO yang bayarkan.Huhuhu.Lagi satu option, kalau yang teringin nak pi tapi tak ada duit sangat-sangat, boleh bayar kemudian.Tapi bayar $50 la.

Ada yang tanya kenapa Westpac? Rasional benda ni buat kat Westpac sebab space besar untuk muatkan ramai orang dan dorang ada supply makanan halal.Dah check dah dengan dorang pasal supply bahan mentah.Konfirm halal.Lagi satu dah nama pun dinner, tempat kena exclusive sikit sebab panggil VIP juga.Sebelum ni dorang dah pernah buat kat hotel.Tahun ni cari kelainan sikit buat kat stadium pulek.Tapi bukan kat tengah-tengah padang ok.Ada lounge.

Ni antara makanan yang akan disajikan untuk ampa semua nanti.Nama saintifik sungguh.Konfirm sedap nih.

Rustic dinner rolls & butter for each table
Dukkah dusted prawns with aioli dip
Char grilled rib roast, mushroom and penny onion garnish, pink peppercorn sauce
Pot roasted Rangitikei chicken, roasted root vegetables, café au lait sauce
Plain rice
Steamed carrots and garden peas
Green salad of mixed lettuces, soft boiled eggs & spring onions
Balsamic and beetroot salad with chopped feta
Chef’s display of house made dessert

Bayar $39.99 untuk makanan ni. Rasanya memang berbaloi habis.Eat all you can.Nak tambah berjuta kali pun boleh.

Plus, ada cabutan bertuah.Hadiah bukan hamper makanan tapi barang elektronik dan gadget der.Ada wireless printer, handphone+simcard,duvet set, set pinggan mangkuk, DVD player,buku dan banyak lagi. Bayar $39.99 ja tapi untung badan bawa balik hadiah lucky draw.Berbaloi baloi weyh.

Benda ni untuk meraikan ahli WMSO.Rasa tak syok pula kalau ampa tak pi.Satgi kami duk syok sendiri pula.Plus, ada penyampaian sijil untuk semua ahli yang pernah join aktiviti WMSO macam pasar malam, Asian Night Market, BERSATU games etc.

Keputusan di tangan anda.Siapa yang nominate nama aku hari tu, please pergi sebagai tanda support WMSO.Huhuhu.Luku pala sapa yang vote aku tapi tak pi. Ggggrrrrr.

5 comments:

avid gunner said...

aku tak tau apa jadah rupa makanan tu tapi aku tau aku nak merasa.

[z@ck] said...

avid gunner..
aku pun.nama nak canggih.

.s.o.f.i.a. said...

nak join gak tapi jauh gile!!! =)

Att Ashburn said...

letak nama baru la semangat nak pegi. ahaha. see u then :D

eDdY said...

waaa...mmg rugi la sapa x pi...
aq kalo dekat mmg awal2 lagi dah bayar..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger