Online users

Follower

Tuesday, November 2, 2010

Dah masuk air.

Pagi tadi pengutip durian message inform air dah naik paras betis kat area Aneka Jitra.Jalan ke Jitra pun dah ditutup.Argh.Aku cukup tak suka perasaan ni.Rasa risau pula kat rumah tok.Kalau kat Jitra tu dah naik air, kat belah Alor Setar ni pun potensi besar nak masuk air juga.

Awal pagi : Ika inform air dah masuk bilik air.Air dalam longkang pun dah penuh.

Tengahari : Bangsal belakang rumah dah naik air.Kat depan rumah pun tunggu nak masuk ja sekarang ni.

Lewat tengahari : Air dah masuk dapur.

Alahai.Kesian adik-adikku.Jenuh nak mengangkut barang naik atas rumah.Huhuhuhu.Susah hati betul la.Nampaknya ku balik nanti ditemani banjir la jawabnya.Hurm.Serius tak suka perasaan sekarang ni =(

9 comments:

Jard The Great said...

salam zack. =)

hans said...

sabar zack
insyaallah xada apa2
aku pun risau kut Aloq Setaq naik ayaq juga nih

P/S : Movies Download: Senario Asam Garam & Phua Chu Kang The Movie

PinQib said...

sbo yerr

Kunjungan dri pinqib..
nnt qib komen entry lain yer..
exam ni.. ^^
wish me luk yer ^^
have a nice day ^^

cIk JanNah said...

2 lah smlm pon dgr cite mmber g konvo kat uum x leh msk uum sbb banjir.
npk gayanya banjir 2005 kembali lagi. sabar eh zack! harap semuanya selamat

Dee said...

kat nz xde banjir..sbb nk sambut org jauhlah tu..xpe..zack balik leh tlg tok kemas2..hihihi..jgn marah zack..

MIS SAFURAA said...

best lah banjir..blh men air..tp yg tkot nye ad lintah+ular lah..:)

Softtouch [Hanim] said...

InsyaAllah xde apa2 yg buruk berlaku...jgn risau ok...

eDdY said...

sabar z@ck...
doa banyk2...
semoga xder aper2 yg blaku..huhu

sizuka[Izzati] said...

takpe zack.nnti smpai Msia roger berita banjir okeh:)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger