Online users

Follower

Monday, November 1, 2010

Lupa diri.

Ok. Dah menang bid iPod. Dah setel payment. Tunggu benda tu deliver depan rumah ja.Ish laa.Rasanya iPod tak ada dalam wish list pun.Tiba-tiba boleh pula pi beli kan.Eksyen ja lebih ni.Tunggu la dua tiga bulan lepas beli.Hohoho.Dah la beli yang 32 Gig punya.Jenuh sumbat lagu dan game dalam tu.

Lagi 9 hari lagi nak tinggalkan bumi Wellington.Perasaan anda? Feelingless but at the same time berdebar.I fly sorang dari sini ke Gold Coast you'olls.Cuak juga memikir nak redah sorang-sorang ni.Tapi insya-Allah tak ada masalah.Dari Gold Coast ke KL nanti ada geng.Rasa macam tak percaya pula nak balik Malaysia dah.Lupakan jelah angan-angan nak kerja time summer. Dulu berkobar-kobar, nampak tiket murah terus lupa diri.T_T

11 comments:

Cheq Tun said...

murah ke beli ipod kt sane? klu kt msia bape?

PinQib said...

blik for good ker??

Tuto blockquote berwarna

LUMUT said...

32 G ape yg kau nak sumbat tuh??
aku yg 8G pon x abes gune..haha

kalau bukan gamer 8 G pon x cukup sumbat lagu n video..hehe

angkat iphone 4 ma..

Faizal n Fashitah said...

Brape tiket flight skarang ni from KL to NZ ek? teringin la nak cuti2 kat sane.. rindu plak XD

eDdY said...

beli jugak ko ek ipod tu...hehe
baper hinggit???

Dee said...

x sabar nak tgu zack balik..ada makna tu..hihihi..

Cieut Nizar said...

zack berapa hrga ipod yg hg beli tu? ipod touch ka?

[z@ck] said...

Cheq Tun..
murah sebab secondhand =)

PinQib..
nope..summer break

LUMUT..
aku nak sumbat hang sekali dalam iPod tu.boleh kan?

Faizal n Fashitah..
erm..Jetstar punya murah..one way dalam RM8++

eDdy..
convert duit Malaysia, ada la dalam RM4++

Dee..
hehehe..see u there sis =)

Cieut Nizar..
aku beli 205 dollar.ya.iPod touch =)

Cieut Nizar said...

kalau diconvertkan ke MYR? brapa ha?? maaf laa aku lemah ckit bab2 nih.. hahaha

[z@ck] said...

Cieut Nizar..
convert duit Malaysia dalam RM 4++

Cieut Nizar said...

murah weiiiii... nanti klu aku da duit, nak kirim hg beli la. boleh? haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger