Online users

Follower

Monday, November 1, 2010

Pemenang Raya Sakan Contest.

Selepas dinilai dari segala aspek, we have reached to our final decision. Tiga pemenang utama telah dipilih untuk Raya Sakan Contest iaitu :


Tahniah kepada semua pemenang! You all punya entry sakan in your own way.I suka.Dan tuan blog baik hati nak bagi cenderahati kepada tiga lagi entry yang sakan iaitu :


Kepada yang lain, usah berkecil hati.Next contest boleh try lagi ye =) Kepada semua pemenang, tolong add aku kat FB ye.Noohh..Tak malu suruh orang add.Hahaha.Bukan apa.Senang nak contact korang once aku dah balik Malaysia.

Once again, tahniah kepada semua pemenang! Tidak lupa juga kepada co-judge untuk contest ni iaitu Att. Thank you so much. Kalau tak ada co-judge ni, aku pun serabut nak pilih yang mana paling sakan.Hehehe.

15 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada semua pemenang :)

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah, I tak sangka betul2 you! Terima kasih Cik Insan Tinggi! XD

Cieut Nizar said...

tahniah buat semua pemenang and of course thank you zackkk!!!! hahaha *tetiba*

kojah said...

congratssss kpd pemenang!!

JaJa'Z said...

wah!!! sepupu dan member ku menang!!!! jeles tauuuuuu...

LUMUT said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa...x menang!!
cdey ah gini.....

nak fridhe magnet nuzelen....
plis plis plis...

nak jersey all back skali okeh...

x kira!!!nak menang jugak..

zack ngan att memang dengki....


(bwk hati yg lara)

eDdY said...

z@ck...
kalo aq join mesti aq yg menang kan..sbb tu aq x join..gurau2...
aq mmg xder gambar sakan la raya taun ni..tu sbb x join...huhu
insyaallah..len kali ko wat contest..aq join k..(^^)

::Azura Rahman:: said...

1st TQ to zack sbb memilih akak sbg pemenang saguhati..

2nd TQ to jaja sbb dari blog dia ler kzura dpt tau pasal contest zack nie..

and tahniah kepada semua pemenang..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tahniah kat sapa2 yang menang...yang x menang pon jgn sedey2 cuba la lagi (tu pun klu zack buat contest lagi hihihi)

Jiji-Fify said...

wah wah wahhhh!!! i menanggg!!! haha
thank u penganjur!! :)

Badboy91 said...

Ngee~ big smile from me
x sangka berjaya,macam dpt straight A dlm spm plak haha..
terima kasih cikgu~

Att Ashburn said...

haha. congrats all.
lumut, tak dengki aih.. haha..
nnt aku plak wat contest *ye ye je*

CiP FaRAh said...

yay!! dapat hadiah jgak...
thanks z@ck!! nanti buat la contest byk2 lagi....
nak rembat hadiah ni...=D

haszuraidah ishak said...

tahniah pada semua pemenang..

Peri PiA said...

tak kira,nak merajuk gak :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger