Online users

Follower

Monday, November 1, 2010

New baby called Rose

Psst..I got my new baby just now.I would name her Rose.Wah.Sibuk je kan nak letak nama.Orang lain letak, hang pun nak letak. Tak sabar nak bawa Rose jalan-jalan town. Tak sabar nak sentuh Rose, nak picit Rose. Haaa.Jangan duk pikiaq bukan bukan naa.

Dear Rose, ku berjanji ku akan selalu menjagamu.Hohohoho.Siapa Rose?












My new Panasonic Lumix DMC FP3!

Ku tak mampu nak beli DSLR.Ini ja yang mampu.Ku rasa berbaloi beli yang ini sebab berjaya dapatkan dengan harga 189 dollar saja.Kalau convert duit Malaysia, still murah banyak.Kat Malaysia retail price RM 780. Dah lama aim sebab colour dia pink.Mak kalau pink pink ni, memang laju ja nak angkut.Hohohoho.Lagi satu gambar camera Lumix cantik.Feature dia pun cantik.I loike.

17 comments:

Drunbella Khoo said...

wah dia.
dah ada baby pink.
lepas neh taruk laa gambar yg disnap pakai camera neh.
:)

¶A.K.I¶ said...

lme xsggah!
ahaks... makin ceria belog zack.
mengikut musim bunga ka?
ceria ceria saja ya!

[z@ck] said...

Drunbella Khoo..
will do =) beli ni pun sebab nak update blog bubuh gmbq byk2 la..kalau sebelum ni asyik guna kamera cabuk ja.huhuhu

AKI..
hehehe..berubah ikut mood tuan blog

Dee said...

fuyoo..leh ar berchamwhore selalu..hihihi..

Whoopz said...

Lama x tgk gambaq 'senget2 manja' hang.. Dah ada rose tu bleh ar snap byk2

Cheq Tun said...

hang ni kan z..boleh la bukak bisnes..bukan la bisnes sgt cume sesapa kt msia yg nk beli gadget yg kat nz lebih murah leh la carik ko..
ok x idea aku..

Albert said...

Wow... tak payah DSLR la, setting dia buat serabut kepala je... gambar besaq besaq bukannya website/hosting/bandwidth friendly pun....

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...cntik....jeles lah...akak pun suka pink2 nie...

Hizami Rahim said...

hi rose.
single lagi ke ??
XD

hans said...

amboi
kayanya hang zack
haih
nak satu
warna hitam
ada x?
belanja aku
hahahahahahahahahaha

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

Faizal n Fashitah said...

Selamat datang ke dunia blogging Rose... heheheeh....

Att Ashburn said...

rose rose :)

kerangRebus said...

ala..cntiknye..jeles2!huh..stil mhl gak tu..tp murh la klu cmpare ngn dslr kn..ehee

I*K*T*I*R*A*F said...

awwwwwwwwwwww~


somel!~ :D

equals D said...

zack. untunglah ade kamera baru. haha :P

eDdY said...

pasni ni xder la tunggu gambar dari org len...
ko plak yg tukang bagi gambar nnt..hehe

nurul said...

zack, klu convert ngan duit ringgit dpt berapa ye..akak nk kirim lah..tahun depan dh keje leh kirim macam2 kt nz..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger