Online users

Follower

Thursday, November 25, 2010

Ngangkung

Baru lepas tengok movie Ngangkung.Overall, ok la.Nama pun komedi seram.So memang lawak habislah.Nak kata seram tu tak sangat.Just terkejut sebab tiba-tiba kamera tunjuk hantu ja.Part pendeta paling best rasanya sebab Lan Pet Pet yang bawa watak tu.Dengan loghat kedahnya memang buat ampa gelak sakan la.Kena pi tengok ok.Menceritakan tiga sekawan yang kuat ngangkung sampaikan memakan diri family sendiri.Bagus untuk bagi pengajaran kat orang kat luar sana yang kaki main nombor ekor ni.

Part paling aku suka bila Pendeta 'hambat' hantu balik.Sempat lagi tangkap gambar bini Tasnim yang tengah pengsan.Katanya nak post dalam facebook.Hahahaha.Entah apa-apa tapi aku suka.Tahu sajalah gaya Lan Pet Pet macam mana.Bersahaja.

Kepada yang belum tengok Ngangkung, sila terjah wayang dan tengok ye.

20 comments:

eyes143.. said...

nak tgok gk ar.. :)

Orang Senyap said...

owh.. tengok xajak?? huhu

achmad said...

hmm...bila la nak tngok movie ni
bz2

Siti Mashitah Saidin said...

cam besh ja?

molmolla said...

apa mksd ngangkung tu?

[z@ck] said...

molmolla..
ngangkung tu main no. ekor =)

nabilah said...

hahaha...macam best ja cita ni..tengok the making pon da bergelak sakan....

Faizal n Fashitah said...

Teringin nak tengok nanti XD

hysman said...

bunyi kamu cerita mcm best...
kena lyn gak nih...
support our local..
huhu

Useriez said...

esk nk pi tgk lah~

mr.syazwan said...

adeehhh

bila lerr nak p ni....

Cik Aien said...

hang pi tgok ngn pengutip durian ke?

eLLy said...

dah tengok.. fuyooo hang lagi hebat dari cheq noo

devoted lily♥ said...

alah tak sempat tengok..
huhu.. esok aku kena pi camp..
aku ingat kuaq esok rupanya arini.. aishhh rugiii..

Elia Si Jejariruncing said...

saya pon baru je balik dr tgk cite tu..best gile.. lawak sampai nak pecah perot.. best!

nanti nak update blog sal cite ni gak la

mie said...

gue pun baru je layan..
memang part pendita tu ckp...
"senyum2, boleh masuk dalam facebook"
riuh satu panggung..
hehee

shima said...

tuh ah kan,member pun cakap ngangkung best.tp xsompek lg nk tgkk

molmolla said...

ooooo... baru tahu..

eDdY said...

nak tgk gak..
insyaallah dlam next week kot..
sbb la ni tgh dok bz...huhu

Nem0 o0h Nem0 said...

cite ni mmg best,kalo sem berlakon mmg best jek cite dia.. =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger