Online users

Follower

Friday, November 26, 2010

Pasar malam

Nikmatnya duduk Malaysia.Hari hari makan sedap.Extra sedap bila adanya pasar malam.Lagi heaven.Rasa macam dunia ini ana yang punya.Dekat sini pasar malam hari Isnin.Berkesempatan pergi dengan Mak Su.Ini kira nasib baik Mak Su ada kat rumah.Kalau tak, kempunan la nak pergi pasar malam.Sebab tak ada transport.Nak harap kat bas, malam memang susah nak dapat sikit.

Bantai beli yong tau foo sampai 6 ringgit.Noohh.Jenuh sumbat sorang sorang hang! Time beli nafsu makan tinggi sebab tengah lapaq.Bila halfway makan, tak larat nak pi dah.Muak.Tapi gagah juga telan bagi habis.Sayang weyh.Part paling aku suka kangkung,sosej dan benda yang putih lembik lembik tu.Panggil apa haa?

Ini lagi satu.Tau foo fah.Pergh! Dah lama kempunan der.Dapat juga makan.Sedap toksah duk kata la.Memang ho liau!

Lepas ni nak makan satay pula la!

11 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

pergghh, memang tau foo fah antara makanan yang paling kurindui masa dulu2. amboih, balun habih si zack ni. XP

Faizal n Fashitah said...

Wahhh tau foo fah.. lama tak makan bende ni. Kat kuching skarang susah nak dapat. Tak macam dulu. Probably manis sangat kot.. tu la orang kuching tak suke sangat..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hihihi pasar malam punya yong tau foo n tau foo far mmg beshhhhh

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahahaa~ makan sakan nohh?

diba said...

wah...ni kes lame xmkan bnde2 ni ek/ehe

MieZa said...

putih lembik tue mesti kuew tiaw ea?
memang wajib mintaq kangkung dengan kuew tiaw,
alah..teringin pulak nak makn...huhu

eDdY said...

mkn z@ck selagi ader maser....
nnt dah balik NZ..x dpt da..(^^(

mademoiselle azieshakespeare said...

malaysia memang sorga makanan :)

nyna said...

mkn byk2 zack.
nnti balik welly dah takde sume tu.huhu
aku laparrrrrrrr :P

Princess Feyqa said...

ni yg rase nk pergi pasar mlm.. hehe

Nem0 o0h Nem0 said...

dua2 ni adelah favvy aku tp kan tau foo fa aku suka mkn cmpur ngn air soya.lagi sedap..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger