Online users

Follower

Sunday, December 19, 2010

Prosperity burger.

Dah lama kempunan nak makan prosperity burger.Keluar pula kali ni.Selalu time CNY yang ada.Tapi sekarang pun dah ada.Maybe sebab Krismas kot.Large set dalam RM 13 cam tu.Puas hati la.Dengan air Mc Fizz Oren dan curly fries.Bagi yang belum dapatkan prosperity, sila silalah singgah ke McD berhampiran ye.

4 comments:

molmolla said...

ku tak suka sangat prosperity nih~

[z@ck] said...

molmolla..
aku pun tak favour sgt.setakat teringin tu boleh la nak makan sekali dua.hehehe

eDdY said...

sgt sedap kan z@ck...hehe

Ai Adachi said...

Ni cam kat dalam keretapi.
nak g mana?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger