Online users

Follower

Wednesday, December 8, 2010

Pulau Beras Basah

Destinasi pertama island hopping ialah Pulau Beras Basah.Speechless.Pantai yang sangatlah cantik.Pasir dia sangat lembut dan menawan hati.Terasa seperti di Hawaii.Wah.Macam pernah sampai sana pula kan nak compare bagai.Tapi serius cantik.Air dia jernih sangat sampaikan kita boleh nampak dasar laut.

Bot kami antara yang terawal berlepas.So, kami chup port baik punya.Duk ingat family aku ja yang datang situ.Sekali kau, beratur bot turunkan orang.Damn.Hilang rasa aman.Kami berhenti kat sini 1 jam.

Ku tak mandi.Pak Su cakap ada satu spot macam tanah jerlus.Bahaya kalau berenang kat kawasan tu.

Berguna juga shades Welly ni.Hahaha.

Sexy oh.Ramai mat saleh yang ambil peluang ni untuk berjemur.They love sun.

Pekena nasi lemak Kak Jaja tengah tengah pulau.Masyuk.

Haa..Jadi monyet sat naa.

8 comments:

ordinary89art said...

best gilerrrr

[z@ck] said...

ordinary89art..
=) best sebab dapat spend quality time with family

AcanCapik said...

ni betul2 guna cuti ni. hehe...

~eZmALiZa~ said...

aii pon ade pic kat tali gayut2 tu..hehe.. :)

ZieSalikan said...

wa..bestnya.....

Judiene said...

Cik Zack, awak telah membuatkan saya teringat kepada kenangan saya dan rakan-rakan island hopping March lalu.
Huhuhu.

eDdY said...

rugi la z@ck x mandi...
bukan selalu...hehe

hudadida said...

anada nampak kurus di situ *lat pic*

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger