Online users

Follower

Saturday, December 11, 2010

Sudoku

One thing that we share in common:

We're soooooo into SUDOKU.He has Sudoku in his phone.So do I.Plus, aku ada few collection of sudoku books yang sudah habis diconteng.Kebanyakkan kumpul buku sudoku time sekolah menengah.Time tu tak ada laptop lagi.So, kalau bosan je, mesti buat sudoku.Tapi sekarang situasinya sudah berbeza ya ibu ibu bapak bapak sekalian. Ku sudah punya laptop.Apatah lagi sudah punya berukband.Pantang dibuka saja laptop ini, bisa sampe ke malam onlinenya.Buku sudoku tak pernah sentuh dah.Tapi still kalau terjumpa sudoku dalam paper or magazine, aku akan buat.Rasa puas bila dapat complete kan lobang lobang kosong.

10 comments:

Rara Nasiha said...

pasni boleh ajar aku pulak weh. aku serious tak pandai main.

nyna said...

oh aku mmg failed kalau main benda alah ni.
nampak sangat otak malas berfikir.haha

Nadya said...

Sama la kita..
Suka sangat main sudoku..hihihi

MyZsZs NOoR said...

saya tak reti main soduku sebab saya tak reti.

hari tu masa dalam kedai world of perfume kat langkawi, saya nampak awak tapi saya tak yakin itu awak. Bila dah balik dari cuti ni barulah sempat nak berinternet dan yakin itu awak dari entry langkawi awak.

Awak lebih sweet live dari dalam gambar.

hans said...

xreti aku main menatang nih
hahaha

P/S : Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 39

noorafzan said...

sayapun suka SUDOKU!

Aida Rahman said...
This comment has been removed by the author.
hudadida said...

eh, same lah..me like sudoku!

eDdY said...

aq pon suka maen sudoku ni..
kat hp tu dah baper kali khatam da...hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahhh, sudokuu mmg fevret games fifiey selain drpd monoply, sahiba and all those knowledgeable games:D

p/s: fifiey follow blog yg best nii!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger