Online users

Follower

Thursday, December 30, 2010

Titi Gajah.

Kampung tercinta.Told ya it's a half-modernized area.Jalan ni busy time awal pagi dan lewat petang sebab peak time orang balik dari kerja.Pernah stuck about 10 minutes untuk cross jalan ni.Kereta yang lalu bukannya slow slow.Semua yang style pecut tak ingat dunia.Mujur sekarang ni dah ada traffic light dekat U-turn.Tak ada la dorang asyik nak pecut tak tentu arah sangat kan.Dah operate dah pun traffic light tu.Cuma still kesal dengan sikap sesetengah driver yang langsung tak endah dengan lampu merah.Main pakai langgar suka hati ja.Amboi.Mentang mentang la jalan lurus ja.Tak ada simpang.Boleh suka hati la kan nak langgar lampu.Encik polis, sila bubuh speed trap kat situ.Kasi trap sama driver yang tak faham bahasa.Huh.Emo betul aku kalau bab Malaysian driver ni.

Psst..Kat kawasan ni jugalah selalu berlakunya kemalangan ngeri.Dah banyak kali area sini accident.Tak kira la yang bawa kereta atau motor.Ada yang sampai mati.Puaka kot.Huhuhu.So far, tak pernah lagi pintu rumah kena ketuk malam malam.Minta simpang la!

7 comments:

Faaein Himura said...

mana titinya?
hehehe..

yup.. memang bagus pasang speed trap kat situ..

good_boy said...

haha..puaka ea..nanti hantu kak limah ketuk..huhu

Mar said...

oh titi gajah dah lma xlalu sinih,.

PinQib said...

malam ni malam jemaat,.. boooooooo mauahaha..

have a grave dayyyyyy!!~~ ><

eDdY said...

lintas jalan pandang kiri ngan kanan...hehe

Cieut Nizar said...

aku pun kekadang jadi macam hang jgak zack. emo btoi aku tepi jalan tuh. dah la bas 30 minit skali baru nak mai. dah mai, kita tahan, tak berhenti pulakkk. *aiyo aiyo harus kena emo* HAHAHA. hang boleh jugak tahan teksi, aku nih non ado taksinya haa kena tunggu lagi 30 minit utk bas lain mai. huhuhu. begini lah nasib. sob sob sob.

Cieut Nizar said...

ya ampun boleh pulak tersalah komen kt entry nih. spatutnya kat entry atas. *tu la terEMO sgt nih* hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger