Online users

Follower

Friday, January 21, 2011

Cheese pizza.


Bila dia tulis macam ni, aku bajet Pizza Hut pun 24 hours. Excited la nak pergi melunaskan hajat makan cheese pizza.Sekali kau, bila nak masuk, tengok operation hours sampai pukul 11 malam sajork.Elok pula time aku pergi tu, tepat pukul 11 malam.Wuwuwuwu.Tak boleh masuk dah!Maka, kempunan la eden.Tapi semalam dapat juga makan cheese pizza.Terima kasih you!

Delivery depan rumah.Hehehe.Suka noks.Puaih hati cek dapat makan benda alah ni.Kempunan berapa lama dah.Sekali sekala makan boleh la, kalau setiap hari boleh naik berat badan yo.Sedap weyh!Ini topping chicken.

7 comments:

aliza said...

wahhhhhhhhhh..sedapnye..dahlah tengah teringin nak makan pizza.tros jadi lapar nie

apezs shah said...

salam

wow sdedapnya...
naseb dpt juga makan kan..


*meih join contest..;)

[z@ck] said...

aliza..
hahaha..moh ke pizza!

apezs shah..
haa..tau tak pa..lebih dari orang mengidam lagi.hahahahaha

atty's said...

salam

Ya allah rasa nak pengsan tgk pizza nie ..

kena cari nie,

[z@ck] said...

atty's..
hahahaha..sampai nak pengsan ye.

syamimi said...

ada new pizza baru keluar...look so irresistible

eDdY said...

rase cam nak cedok jer cheese tu..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger