Online users

Follower

Tuesday, January 11, 2011

Kalau FB tutup...

Sekarang dah kecoh satu dunia Facebook bakal ditamatkan operasinya pada bulan March ini.Dengar kata Mark dah tak larat nak handle FB ni.Dia nak kembali hidup normal.Sebelum ni hidup macam orang gila gamaknya.Ye lah.Terlalu banyak benda yang perlu diuruskan.Tak silap aku, dari awal kemunculan FB sampailah sekarang, dah banyak kali ia melalui transformasi.Mark tekanan perasaan kot asyik mengadap laptop improve FB.Hahaha.Tambah pula ada yang mengecam FB sebagai punca masalahdikalangan remaja.Mungkin menguatkan lagi niat Mark untuk tutup FB ni.

Aku tak terasa sangat kalau FB tutup sebab aku tak gila FB.Tapi mungkin akan sedikit terkesan di hati kalau tak ada FB sebab dah susah nak cari long lost friend.Tambah tambah kawan zaman sekolah rendah dulu.Dalam banyak keburukan, ada juga terselit kebaikan FB ni.Medium mencari kawan yang terpisah.Ecewah.

Kalau blogspot pun nak tutup, akulah orang yang paling sedih di atas muka bumi ini.Tak boleh hidup tanpa blog.Dah macam laki aku dah haa.Tempat meluahkan perasaan dan berkongsi cerita.Feel bercerita mulut dan tulis dalam blog lain der.I prefer blog.Hail to blogspot!

p/s :Kita tengok sajalah bulan March nanti.

11 comments:

Peri PiA said...

tu la,kawan2 tu sayang

will c

apezs shah said...

salam

alah jangan percaya u.
fake je berita tu. dah disahihkan pon oleh Marc sendiri dalam CNN. Ermm saya setuju juga. Kalau blog ni tutup. nak nagis laaaa.. asenya xleh hidup kot..ahakz.

Jiji-Fify said...

kalo FB tutop, tak heran sangat. kalo blogger tutop, GELAP DUNIA! hahaha

[z@ck] said...

Peri PiA..
kita tgok je la sis

apezs shah..
kita serupa!

Jiji-Fify..
setuju! hehehe =P

[s][u][e][h][a][n][n] said...

jgn tutup blog...rasa kehilangan nanti :)

Dee said...

yup..it's fake..dorang dh announce pun..

Cik Aien said...

tggu dan lihat je :) kalau fb tutup jugak, mybe rakyat malaysia akan beralih ke blog! semua nk menulis :)

Cieut Nizar said...

entah. ada yg cakap itu hanya khabar angin sbb newspaper utama dunia still x publish apa2 berita mgenai penutupan fb nih. so apa2 just wait and see! :)

eDdY said...

aq rase tipu la...
xkan mark nak tutup mende yg wat dier jadi jutawan ni..huhu

ukimi_ommiey said...

xde mknenya FB 2 nak tutup la..kuang2 miskin ar t diorng hehe

ukimi_ommiey said...

xde mknenya FB 2 nak tutup la..kuang2 miskin ar t diorng hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger