Online users

Follower

Tuesday, January 11, 2011

What's for lunch?

Memandangkan sekarang saya menjadi suri rumahtangga sepenuh masa (secara terpaksa), rajin benar la masuk dapur.Err...ini kali kedua saya masak sepanjang berada di Malaysia.Nampak sangat kan selama ni depends kat tok? Huhuhu.

Ayam masak kicap.

Bang Cik : Lauk apa hari ini akak?
Aku : Ayam masak kicap.

Wah.Gaya macam laki tanya bini oh!

Sayur campur tiram.

Actually, ini lauk kegemaran semasa di Welly.Balik Malaysia, jamu adik adik lauk yang sama juga.Akakmu ni malas nak buat gulai, kurma atau masak merah sebab remeh.Buat masak kicap, guna kicap, sos dan tiram sajork.Senang!

7 comments:

Drunbella Khoo said...

masakan peberet aku kalau nak masak.
senaaaaagggg.
hahaha.
=D
kita punya taste sama laa.

[z@ck] said...

Drunbella Khoo..
hohoho..senang je kan?

Rara Nasiha said...

wahh, pandai masak. dah boleh kawin dah ni. :)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnyaa.....xpe asah skill sblum balik NZ...:)

Peri PiA said...

gulp

Cik Aien said...

kire hang ni gheti jugk masak ek!

eDdY said...

nmpak sgt sedap..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger