Online users

Follower

Tuesday, January 25, 2011

Kena lagi!

Today goreng cucur pisang untuk breakfast.As usual, minyak percik lagi.To make it more interesting, kena jari yang sama. Dekat dengan bekas gelembung yang pertama.Damn it.Tapi kali ni I cepat cepat letak minyak gamat.We'll see tonight.Naik kembung ke tak kat situ.Kalau naik juga, aku mungkin akan murung satu minggu. Dah la kena jari manis.Kalau bekas ni lekat seumur hidup, tak syok la.Tak syok! Tak syok! You know what I mean.

='(

5 comments:

Jiji-Fify said...

Ahaha..comel giler zack! wei, setakat percikan minyak panas takdelah berparut seumur hidup..melapau je imaginasi kau ni, dik..

miena ramlee said...

manjanya..heheh
weh ni blog br aku yg xseberapa.
mienamiena.blogspot.com

ch!natsu said...

hehe sbrla yer..
me tau mmg skt.. huu sbr2~

eLLy said...

adusss.. mesti lagi saki.. umpama jatuh di timpa tangga 2x huhu..

eDdY said...

xper z@ck..leh pakai kat jari manis yg satu lagi..hihi

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger