Online users

Follower

Thursday, January 27, 2011

Kiwi speaks Malay

Ku godek godek laptop, terjumpa satu video time kitorang join UMNO Race last year.One of the task is to ask any Kiwis to read Malay sayings. Kitorang ternampak sorang mamat ni kat Te Papa, terus kitorang approach dia.Tak boleh memilih beb.Kejar masa.Feeling macam masuk Amazing Race pun ada.Lucky, this guy tak banyak songeh.Ikut je apa yang kitorang suruh.Coolness!


Malaysia boleh!

Adawiah, Elina, I rindu la time ni.Saat kita melangkah setiap anak tangga 'neraka' untuk naik ke Uni dalam sekelip mata, saat kena telan sushi besar berintikan wasabi dan saat kasut dipenuhi lumpur kat Parliament Building.Rindunya!

5 comments:

♥ηαβειια♥ said...

berseneng-seneng kihkihkih~

[z@ck] said...

nabella..
hahaha..slang oreng putih!

eDdY said...

sempoi la mamat nih..hehe

ada said...

bencinya peristiwa kt reading cinema... klu x msti kta dpt duit kn. hampeh

[z@ck] said...

eDdy..
kan kan?

ada..
tu la..tadak rejeki.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger