Online users

Follower

Friday, January 28, 2011

Setel.

Pergh.Susah juga nak cari pembekal online ni.Merata website I masuk.Ada yang tak jual secara pukal.Ada setengah tu pula, dah habis stok.Alhamdulillah selepas hampir setengah hari mencari stok, dapat juga cari yang berpatutan dan kena dengan taste.Hope orang Welly berkenan la dengan stok yang kami pilih.Hehehe.

p/s:Nampak gaya, luggage bakal dipenuhi dengan stok shawl saja lah nanti.Hohoho.Cari rejeki di tempat orang. =P

5 comments:

wawan said...

Dah try tanya http://www.cosmoladiess.com/ ? Ka memang cari area utagha ja??? =)

Cik Aien said...

hang jual shawl kt NZ ek?

[z@ck] said...

wawan..
dah buka cosmoladies dah.tapi jumpa blog yang jual lagi murah.hee

Cik Aien..
bakal jual

wawan said...

Hooo ok =)

eDdY said...

bagus2..
duit bisness tu leh wat duit kawen..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger