Online users

Follower

Saturday, February 5, 2011

Gurney


Jalan jalan kat Gurney drive.Kereta, oh my...sangatlah banyak.Ada kot setengah jam stuck in traffic jam.Mula mula ingat nak naik Feringghi tapi disebabkan jam dan takut tak sempat nak turun balik before time, pergi Gurney saja.Penang during CNY sangatlah panas.Pakai baju selapis pun rasa macam nak terbakar kulit oh.Peluh bercerau.Seperti biasa, masuk Gurney guna toilet dan pusing pusing cari cafe.Teringin nak pekena mochachinno.Hahaha.Kedai banyak tutup.Yang heran tu, ramai betul chinese yang datang jalan jalan kat sini.Tradisi depa kot during CNY jalan jalan kat shopping complex.Hehe.

Err..Actually nak tunjuk parking penuh.Tapi tak berapa nampak pula 'parking penuh' tu.

Berusaha untuk menjadi comel.Jadi ke tak? Huhuhu.

Jumpa la satu kedai yang jual ice blended.Yang penting, ada mochachinno.Oyeh.Terus order.Siap minta letak pearl lagi.Tak ada apa yang menarik sangat pun kat Gurney.Mungkin lebih menarik jika semua kedai dibuka.Boleh window shopping.Hohoho.

7 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tidak cukup comel!! haha.

░♥si lampu neon♥░ said...

setuju dgn oshin..ceh ceh padahal jeles kan..weh bile balik NZ yer?




Jeng3x…
# Malas Nak Sembahyang Sebab Sakit#
# Bottle Of Hopes @ Wishing Bottle (Botol Rahsia…) #

Fatin Aliyya said...

ohoho jeles sama akak.bestnya dpt pi jenjalan penang.:)

cumil gmbr last.:D.

eDdY said...

terus kan lagi usaha...hehe

syakey said...

spnjg gurney drive tu belambak restoran cina. mau tak jem dh penang pulau cina -__-
tp tetap syg png :D

.:lilylimelite:. said...

tak jadi! haha

Anonymous said...

jalan dekat peang macam pening2 jugak..kereta punyalah banyak..huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger