Online users

Follower

Thursday, February 3, 2011

Laa...anak melayu rupanya.


Ingatkan anak cino.Rupanya anak melayu! Errr...

p/s : Sekadar renungan di tengahari.Semua mempunyai kebebasan untuk berpakaian.Mungkin dia selesa mengenakan pakaian sebegitu rupa.

12 comments:

Judiene said...

Ha'ah la weyh.
Macam anak cino.
Die panas kot.
Hahahaha.

LORD ZARA 札拉 said...

baru sikit je ni zack~

kat sini orang pakai singlet longgar yang nampak perut (cam pemain tenis pakai tu)

dan hot pants.

baru Muar~

dasat tak?

Badboy91 said...

memerlukan keselesaan sewaktu bekerja kowt~

unieMARKS :) said...

huhm , unie penah nampak yg lagi dasat punya

maya said...

hurm memang dah terbiasa...penah tengok lagi power....huhuhuhu...

eazlye said...

kat sarawak dah xdpt nk bezakan mana melayu, mana iban....

sama jek.....

farhana_aziz said...

erm kat penang ni bersepah-sepah macam tu.huhu.peringatan untuk diri sendiri jugak..:p

eDdY said...

cina kebenda...lutut itam..wakaka

Cieut Nizar said...

*pejam mata*

Pisyek said...

phewiit!!! (er, tak cun pun.. :P)

Anonymous said...

memang dahsyat. maybe dia panas. memang dia pakai agak seksi untuk pandangan masyarakat tapi rasenye x patut awak post gambar dia without permission and pastu nak komen pasal pemakaian dia

TanpaGraviti said...

Kat Jitra Mall, yang lagi singkat + jarang + ketat daripada nih pun ada.

Golongan2 ini lebih ramai ketika malam makin melabuhkan tirai (baca: wayang midnight).. hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger