Online users

Follower

Sunday, February 6, 2011

Lakonan Ellie Suriati mantop!

Aku memang respect betul dengan lakonan Ellie Suriati.Semalam kat tv3, ada tayang cerekarama bertajuk 'Biarkan Aku Menangis'. Ellie Suriati berlakon jadi orang gila.Terbaik weh lakonan dia.Memang aku tengok dalam keadaan melopong mulut.Tak sangka dia betul betul boleh menjiwai watak orang gila.Hebat betul.Time jadi anak derhaka tu pun, dia betul betul in character.Respect habis la.Kalaulah ramai macam Ellie Suriati ni kan bagus.Hurm.

9 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

lakonan die memang mantap kot!!!

@juera said...

ak pmnt ellie..dn suami dia jgk..lakonan mmg idop la..mcm real btol..ak tgok cite tu smlm jd mnympah gila kt ellie tu..nmpk beno bksn cra dia blkon..hehe

Cik Aien said...

eden tgok dia mngis, sng je kuar air mate.. eden nk try nangis mcm tu, cm pyhh jee!

Encik Siput said...

pah bedah yo!

Queen M said...

ellie mmg best! die la pelakon pling hebat :))

Addy said...

tgk jugak. best doh. part yg tonyoh2 nasik tuh. pergh.. berasap tol sy tgk. hehe.

eDdY said...

ellie ni mmg mantop kalo berlakon...
if sumer pelakon2 kat msia ni cam dier..konfem industri perfileman kiter akan up..ini serius(^^)

Ercy Archie said...

jangan kacau aku..

part tu paling x bleh blah. ahahaha. suka sgt tgk lakonan dia.

Jan MD said...

I bru tgok cter ni...
Elly Suriati ngan Ida Nerina are my fovorite actress. dorang memang ternyata hebat walau apa jua watak diberikan. Pengarah dan penulis skrip malaysia yg harus byk perubahan, pelakon2 malaysia ramai yg hebat2 act...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger