Online users

Follower

Thursday, February 17, 2011

Window shopping je lebih.


Mujurlah mood nak shopping tak ada time ni.Kalau tak, mau habis juga duit eden.Ini kat Forever 21 outlet Queensbay.Ada buat massive sale sempena CNY rasanya.Besaq nak mampuih outlet ni.Kalau bawa anak kecik, boleh main aci sembunyi.Hehehe.To be frank,baju tak ada la cantik sangat pun tapi mahal nak mam....Jual brand agaknya.

Lenguh juga la kaki ni pusing satu Queensbay.End up beli stocking ja weh.Hahaha.Jadi la tu.Tengah berjimat ni.Hehehe.

9 comments:

fiqkbe said...

window shopping pun best jgk kn. hee..

[z@ck] said...

fiqkbe..
yup =)

ada mokhtar said...

harus la terbeli apa-apa gak kalau pergi window shopping.. =)

eDdY said...

aq suka window shopping ni...best(^^)

syakey said...

mmg banyak tak lawa sgt baju dia.
tp kena pandai cari,celah celah mana kang ada ja lawa.
tapi necklace dia, tgk boleh gila. haha.

biasalah.brg ada brand. mahal lerr -___-

miss minn said...

takpe lah kak firah. dapat cuci mata pun jadik lah...

Juice said...

brg2 yg mahal ni bukan cantik sgt pun...kdg2 t shirt simple giler tp harga mahu x makan seminggu...

Kaspersky Seller said...

Salam tuan rumah. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Cik Aien said...

cuci matee je la beb :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger