Online users

Follower

Monday, March 14, 2011

Tak habis lagi!

Nak sambung cerita Melbourne.Hohoho.Pergi dah sebulan lebih, tapi banyak lagi story yang tertangguh.

Selepas makan ais krim, kami pun berjalan jalan di sepanjang harbour. Bergambar itu wajib ye adik adik sekalian.Bukan senang nak sampai tempat orang.Satu tempat tu, ada la kot dalam 10 take. Kejap posing macam ni, kejap macam tu.So, ini antara yang terbaik.Ecewah.Credit to Farah Haris' DSLR.

Tersilap naik tram.Duk ingat yang ini city circle, sekali kau, bukan.Nasib baiklah conductor tram ni pandai cakap melayu.Dia yang bagitau.Maka, terpaksalah kami berjalan sikit nak ke Harbour Shopping Centre.

The best picture ever. Lengkap kami berenam berlatar belakangkan Etihad Stadium dan tram yang disalah anggap sebagai city circle tram.Hahaha.

Building ni dari jauh nampak macam senget benget. Padahal, itu hanyalah ilusi anda semata.Bangunan ni tegak berdiri dan straight. Tengok lama lama, boleh berpinar mata.Huhuhu.

On the way ke Harbour Shopping Centre, terjumpa tempat ni.Walaupun tak faham apo kobondo yang ditulis kat wall tu, mak tetap nak tangkap gambar noks.Pelancong la katakan =P

Ya ampun. !@$%^&*)&^%$#



Arca apa entah. Kat harbour.

Harbour.

Ada lagi.Next entry babeh =)

5 comments:

eLLy said...

conductor tram pandai cakap melayu.. perghh bangga :)

[z@ck] said...

eLLy..
chinese..singaporean rasanya =)

eDdY said...

kalo aq pon akan bergabar puas2...hehe

eyk@_zuL said...

kakakkkkkkkkkkkkkkk...kaberr perotttt!!hahaha..;p

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghhh...bestnye zack. kenangan terindah..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger