Online users

Follower

Monday, April 18, 2011

Durriyeen

Sekarang musim durian kat Malaysia.Teringat pula waktu buat group assignment untuk subjek ASIA. Ada sorang teammate aku ni dari Napier. Dia pernah pergi Malaysia. Dia tanya aku suka makan durian ke tak. Konfirm la saya suka. Favourite kot. Dia cakap dia tak boleh tahan bau durian.Rasanya pun tak masuk anak tekak dorang. Hahahaha.Terngiang ngiang lagi cara dia sebut durian."Durriyeen". Aku banyak kali suruh dia ulang sebab aku tak dapat tangkap apa yang dia nak cakap.Rupanya durian.Hehehe.

Rumah pengutip durian, buah tak menjadi lagi. Lepas ni kalau webcam dengan dia, potensi untuk dia show-off durian tu tinggi. Huuhuuhuu.Sabar je lah.Tiba tiba teringat bubur durian cicah roti.Pergh! Meleleh sioooot.

5 comments:

♥naematulsaadahismail♥ said...

hehehe..bubur duriyeen ke serawa :P
sedaappppppp
kat perak meriah betul

cimOt said...

meh dtg belog aku...ada buah doyan tuk hang..

oranglidi said...

PEHWWWW! roti celup bubur durian terbaek wok. pulut durian apatahhhhhhhhhh lagiiiiiiiiiiii..

dah leleh airliur. cis.

ASaDa RyutaRo said...

kenapakah saat ini diceritakan pasal buah durian??

teringin nak makan pulut durian.. isk.. balik mesia ri tu tak menyempat nak makan!

eDdY said...

kat sana xder ker???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger