Online users

Follower

Tuesday, April 19, 2011

Touch Rugby


Event dua minggu lepas kot, tapi aku nak show off juga kat sini. Al-kisah waktu main touch rugby. Malangnya tak ada gambar saya beraksi ganas. Hahahaha. Setakat gambar terduduk ado la. Layankan je lah ye.

Kalau dah namanya perempuan, baju team tak merah, pink. Sampai konpius mana satu teammate sendiri.

Go Nad!

Team aku, Redah Je!

Hahaha. Asal touch opponent ja, mesti jatuh tersungkur.

Nampak ja panas macam ni tapi sejuk. It was a good game.Dah habis game, sengal satu badan. Ate, tak warm up pun.Main redah je atas padang.Hohoho.

4 comments:

Jiji-Fify said...

Gambar posing je banyak ni dik... ;)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

kueh bakar said...

lawa rumputtt...tiruan ker?

[z@ck] said...

Jiji-Fify..
hahaha..tau tak pa!

kueh bakar..
yaa...rumput fake. =P

eDdY said...

padang yg cantik..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger