Online users

Follower

Monday, May 2, 2011

Double identity

Nah. Semalam aku tengok bilangan follower lain.Hari ini lain.Ada yang unfollow ke? Hahahaha. Sorry to say, allergik sikit kalau orang masuk blog paksa paksa suruh follow. Aku tak paksa orang follow blog aku, so harap orang lain pun dapat respect la stand aku tu. Serius saya tak terasa hati pun.Tak apa.Dunia blogging ni kadang kadang seronok. Tapi ada juga yang tak seronok.

Blogging juga buatkan orang develop double identity. Sebagai contoh, penulisan Abu dalam blog menampakkan dia seorang yang sangat lantang bersuara, punya karisma yang sangat menakjubkan tetapi dalam dunia realiti, dia hanyalah seorang yang pemalu dan tidak punya banyak kawan. Ceh. Skema ja ayat gua.

Aku? Rasanya sama ja kot dalam blog dan di luar blog. Hohoho.

4 comments:

mamma mia! said...

ekhem. hahaha

Rozami said...

sama ka?

[z@ck] said...

mamma mia..awat?

Rozami...we should meet.

eDdY said...

aq pon sama jer dlm blog ngan luar blog..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger