Online users

Follower

Tuesday, May 3, 2011

Si peliks

First time aku figure out blog dia ni last year.Itu pun secara kebetulan. Tak tahu pun dia ni blogger juga. Selalu nampak gambar dia dalam blog orang lain. Dalam banyak banyak orang dalam gambar tu, dia paling stand out sebab dia 'over'. Style gila gila punya manusia. Style tak reti malu la habaq hang. Tak control cun. Dress up tak pernah mengecewakan aku. Dalam hati, boleh tahan sempoi juga minah ni. Cun pun cun. Erk.Bunyi macam lesbian dah aku ni.Hahaha.Her blog is one of my favourite.Tak tahu la kenapa mata boleh terlekat lama sangat kat blog dia ni padahal aku anti entry panjang berjela. Ye.Entry dia boleh tahan panjang juga.Jenuh scroll nak habiskan pembacaan. Selalu jadi silent reader ja. Even kena hentam teruk dengan anon, dia maintain cool ja. Bagus. Paling aku suka, dia ni pakai pi la tudung lagu mana pun, belit tak bubuh pin pun totap cantik. Pernah juga aku try belit tudung serupa macam dia, tapi nauzubillah....takut tengok rupa sendiri kat cermin.Buruk nyaaah. Nak pakai ala Hana Tajima lagi la aku fail.

Mesti dah dapat agak kan sapa blogger yang aku duk gebang ni? Si peliks, Maria Elena la der.

Holloh holloh holloh. Comeynya dia.Noooh, bunyi lesbo teruk. Nasib baik dia dah ada Dato'.Hohoho.Credits to herself for the pic.Cilok baik punya dari blog dia.

Ini entry bukan nak tarik attention Maria suruh datang blog aku, raih trafik ke apa tapi sebab aku adore dengan cara dia yang simple, down to earth, sempoi dan paling penting...

"Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab saaayang =)"

5 comments:

Miza Yusof said...

maria ni sarung lah tudung/selendang jenis apa pun tetap lawa cun melecun.


Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

angahpikah said...

nak dengar pasal keciknya dunia x?

Dia ni awek kpd abang kwn kwn aku.. hahaha.. Hensem pakwe dia. Sesuai dorg dua.

Fatin Aliyya said...

she's funny.suka sngt style dia.

eDdY said...

aq lagi suka blog ko z@ck..hehe

zool said...

FIrst time ke sini.. nanti terjah le

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger