Online users

Follower

Tuesday, May 3, 2011

Usaha sendiri.


Memang noob bab teknologi ni.BBM pun blur blur benda apa. Rupanya blackberry messaging.Yo lah.Cek pakai handphone besa ja. Hasrat nak tukar handphone tu memang ada. Dari sebelum datang Welly pasang niat nak tukar tapi duit tu selalu melencong ke arah yang lain. Sampai ke sudah tak bertukarnya. Kalau dulu ye lah. Excited nak ikut teknologi terbaru. Orang pakai Iphone, kita pun nak. Orang pakai blackberry, kita pun nak. Tapi sekarang aku rasa macam dah kurang berminat dengan gadget ni melainkan kalau betul betul in need. Handphone aku tu memang dah sampai masa nak kena tukar.Duk sat padam. Sekali dua, aku ok la lagi.Mai lama lama, rasa nak campak luar pun ada.Sabar je lah. Handphone impian saya biasa biasa saja. Saya berkenan sungguh dengan Sony Ericsson W995. Tak tahulah handphone ni zaman bila tapi aku suka. Aku ni bukannya orang senang. Boleh main tukar tukar handphone bila masa aku nak. Nak beli apa pun, guna duit sendiri/elaun. Tak ada pasai orang lain nak huluq duit kat aku. So, nak tukar handphone ni pun kena la cari duit sendiri.

8 comments:

Drunbella Khoo said...

aku pakai blueberry jer pirah.
murah pun murah.
nak pakai blackberry tak mampu.
janji boleh sms n call.
:p

Jiji-Fify said...

ha'ah.. akak pon prefer phone biasa2. most of the time guna untuk call/sms je kan.. tak yah duk mmbazir.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

Kamsiah said...

salah satu cara lagi...cari bf yg kaya hehe..

sizuka[Izzati] said...

aku pun tringin nak bli henpon bru tp tggu blik Msia lah kot.murah sikit.hihi.

Farhana Jafri said...

hahahaha nsib hang mntion sal BBM... aku pon xtau pa dy tu.. aku pon sma.. xkuasa nk beli hp or others gadget ikut trend.. buat perabih duit ja~~ guna ikut kperluan bukan kehendak :)

jemput singgah ANASAURUS :)

eDdY said...

aq setuju..hp tuk msj n call sajer..(^^)
anyway..w995 ni okay..member aq dah pakai(^^)

adaNiff said...

tgh usha Sony Ericsson Zylo.. Tiga ratus setengah jaa.. huhu.

Qu azniza ;) said...

haaa.membe sebilik da bli enpond ni.. memula tgk cm stai lama. tp bila guna. best lak. hikhik

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger