Online users

Follower

Monday, May 16, 2011

Sukanya!

Perasaan kalau pergi Pak n Save, berbunga dan excited. Macam nak jumpa boipren.Hahaha.I just love Pak n Save. Harga murah dan ya, harga murah. Plus, semua barang ada jual kat sini. Kalau datang sini, tak ada maknanya nak grab sikit sikit. Paling kurang 30-40 dollar juga melayang. Selalu kitorang restock makanan sebulan sekali. Kalau bulan tu masing masing perut gajah, 3 minggu sekali dah restock. Hohoho. Kat sini kami layan brand Budget ja. The most cheapest brand. Hahaha. Kalau nak up sikit, Pams. Jarang la nak beli brand mahal mahal. Beras pun cap budget. Asalkan jadi nasi sudah la.Oh ya. Kat sini plastic bag charge 5 sen satu. Kitorang jarang ambil plastik. Eco savvy. Hahaha.Eco savvy la sangat. Selalu bubuh dalam kotak ja.Tak pun sumbat ja dalam bonet kereta tu. Senang.

8 comments:

kimomoto kozaima said...

wah shopping time.ttbe rase mcm nk shopping gak...

sizuka[Izzati] said...

aku pun lama dah tak shopping groceries.heeee~

[z@ck] said...

kimomoto kozaima..
jom jom =)

sizuka[izzati]..
selalu masak ke tak hang ni? aku hari hari masak. tu la selalu restock makanan =)

Drunbella Khoo said...

hg tunggu sat.
aku nak p sana nak shopping.
hahaha.
bestnya shopping barang dapur.
i like.
=)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

tyme soping ni mesti rasa semua nak amik ja masuk troli kn..hehe

[z@ck] said...

Drunbella Khoo,
tak pa.aku tunggu.hang mai lekaih!

Syafawani..
tau tak pa =P nasib baik troli tu tak celuih masuk keta.kalau tak, perasan dah amik dah kot

izyantyPersonalTaste said...

sgat seronok shoping barg dapur huhuhu..

eDdY said...

cap budget ni cam cap first choice kat m'sia ker???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger