Online users

Follower

Tuesday, May 10, 2011

Tulsi date


Tulsi date dengan Wan. Ini pun guna kupon Grabone.Hahaha.Nampak sangat kan muka duk hadap Grabone setiap hari. First time makan kat restoran Tulsi. Sebelum ni selalu makan pie Tulsi ja.Expectation aku tinggi untuk Tulsi ni. At first nak ambil beriyani tapi end up ambil benda lain. Sebab nak cukupkan 20 dollar.Rugi la ambil makanan yang 16 dollar sedangkan beli kupon 20 dollar. Hahaha.
Bhola Bhalti. Rasa dia macam makan kari daging tapi yang ini dia mix daging dan ayam. Nasi dia bagi satu pinggan,share dua orang.Tak cukup weh.Pi tambah lagi satu pinggan. Dasar perut gajah.

Ramai juga yang mai makan kat Tulsi.Mostly mat saleh la. Geng India tak nampak la plak.

Dah pekena dua pinggan nasi, terus sengkak.Pulang dengan hati yang girang gembira.=)

6 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

konsep grabone tu baik bawak kat malaysia...

[z@ck] said...

Aimi dan Pak Cik Hashim..
dah ada kat malaysia.MilkADeal tu lebih kurang la =)

Softtouch [Hanim] said...

zack...sudah tukar blog ka....

ooo konsep dia mcm milkadeal tu...mcm sedap je tu...agaknya nasi dia sikit tulah kene order lagi nasi...:)

Judiene said...

Amboi hang, bab makan happy je naa.
Hahaha.

eDdY said...

seronok mkn ek..hehe
tulsi ni kedai indian ker?

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
ye ye..nasi dia memang sikit.mat saleh bukan makan sangat nasi.dorang jamah lauk je lebih..

Judiene..
food is my passion..

eDdy..
yup.indian muslim.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger