Online users

Follower

Saturday, July 30, 2011

Glee dan currency

I'm a morning person.Cukup 6 jam tidur, mesti terbangun dengan sendirinya.And I'm a facebooker too.Bangun pagi terus on laptop.Hahaha.Selalunya aku aktif time pagi.Komen,update status dan semua la. Mai malam, aku mandom.Just jadi pemerhati ja. Lebih suka layan Youtube. Pagi ini, ada dua benda menarik aku jumpa kat FB.

1. Glee 3D Movie is going to be released in NZ on 11th August 2011! Gosh! Aku bab Glee ni memang tak fikir panjang. Sanggup noks. Kat sini tiket 3D agak mahal tapi kalau dah minat, apa pun sanggup kan. Hopefully, ada la tayangan waktu siang. Nak pergi malam, macam kurang sesuai.Ye lah.Bulan puasa. =)

2. Currency Malaysia tengah tinggi sekarang ni. NZD 1= RM2.608. Pergh.Ini kalau tukar duit sekarang ni, kayo eden. Tak pernah pernah naik tinggi sampai macam ni sekali.Last paling tinggi pun RM 2.54 ja. Naik la tinggi lagi. Hehehe. Dah mula terbayang kalau tukar seribu dollar, dapat RM2600 lebih. Fuh.Syok aih. Nak tukar sekarang ke tak? Hurrrmmm

4 comments:

lisa said...

tukar Z..nanti boleh belanje..hahaha..

mamaNoriz sini.. said...

owh, i'm in love with Glee too...
rasanya release time kat Msia pun lebih kurang cam NZ gak...
mmg tak sabo nak tgok!

btw, ekonomi msia mmg naik skang dan maybe sebab kejatuhan dolar america... rajin2 la uat study sket and research so that u will know the best time nak convert...


btw, i folo uuuu :)

eDdY said...

tukar z@ck..
nnt leh wat beli keter..hehe

she_mah said...

I love glee too! :) dahla 3D, kat tmpat sy xde wayang 3D.. *frust*

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger