Online users

Follower

Sunday, September 4, 2011

Open house


Malam 1 Syawal, rumah aku buat open house untuk cohortmate. Menu adalah sangat simple iaitu bihun sup, soto, rendang, nasi himpit dan kuih muih. Maka, tepat pukul 8 malam, cohortmate memenuhi rumah.Aku ada beli shawl satin. Target nak pakai malam open house la. Perosah lama jugak la sebab tak biasa pakai kan. Sampai naik menyebai la habaq hang. Last last, aku lilit suka hati. Nak kena belajaq banyak lagi kalau nak jadi persis Hana Tajima. Nooooh.

Nah.Amik hang Hana Tajima tak berapa nak jadi. Dah macam minah Cambodia dah aku tengok.Hahaha.


 Noooh. Pedas ka excited ka apa depa ni? 

 Antara cohortmate yang datang.


4 comments:

Haruuta Chan said...

Wow :O kat sana ada lemang ke? camna masak uh? guna buluh then bakar mcm kt malaysia ek?

eDdY said...

waaa..tu cara masakan simple tu..macam2..haha

eLLy said...

Selamat Hari Raya laling!!

Wahh sungguh meriah raya di perantauan

[z@ck] said...

Haruuta Chan..
eh..mana ada lemang kat sini..nak bakar pun susah..nanti jiran hingaq..

eDdy..
hahaha..kang klu bt satu jenis je, bosan jugak

eLLy..
of course! hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger