Online users

Follower

Sunday, November 27, 2011

Burger Alor Senjaya

Dah lama kempunan nak makan burger Alor Senjaya ni. Setiap kali pergi, mesti tutup. Time tak kempunan, bukak pulak. One thing yang buat burger ni sedap sebab sos dia melimpah ruah. Kalau hang makan hot dog special, lagi la meleleh. Puas hati la makan burger ni. Roti pun tebal. Sayur pun banyak. Aku ni memang suka mengupload gambar makanan kat FB dan blog. Hahaha.Hobi mungkin. So, nasib la korang menghadap entry makanan je lepas ni.

p/s : Teringin sambal petai la pulek.

4 comments:

nyna said...

peh lapar terus weh dibuatnya haha

eDdY said...

pakai sos black pepper ker??

izyantyPersonalTaste said...

nampak sedap...teringin nak makan...tak jmpa burger yg sdap lagi

[z@ck] said...

nyna..
aku tgok balik pun terliur.huhuu

eDdy..
ada black pepper..ada sos cili..ada macam2 la..hehehe

izyantyPersonalTaste..
meh meh =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger