Online users

Follower

Monday, November 14, 2011

Pic loaded.

Hallu! Sudah dapat broadband. Maka, bolehlah kerap update lepas ni.Hehehe.Nah, gambar kat airport sebelum berangkat pulang.Terima kasih kepada member kos lain yang sudi datang tengok kami kat airport.

Dengan Naddy. Mantan Pres WMSO. Bertubuh kecil tapi berjiwa besar.

Syamil buat buat baik hati belanja sushi bi. Katanya ni last time boleh makan.Lepas ni takut kempunan. Thank you Syamil.

Geng repack luggage sebab terlebih berat. Haa..Kira apa orang lalu lalang. Janji beg lepas check in.

Dengan Wawan, Sharil and Fawe.

Dengan Elin. Member aku sorang ni balik lewat. Dia paling over kat airport.Menangis berjurai ayaq mata macam tak jumpa dah. Haish.

With Nad and Papanda Jadian. Korang yang ikut blog Arcx13 mesti kenal kan dengan dia.

Pewaris Bahtera Budaya untuk tahun hadapan. Hehehehe.

Dalam flight. Dah bosan tak tahu nak buat apa. Main kamera. 11 jam oi. FA sangat peramah. Kena pulak dia orang utagha. Bukan main la bersembang. Siap dapat sandwich free lagi. Orang lain tak dapat.Muehehe. Servis memang tip top. Elok aku buka mata ja, FA sua air sambil berkata "Adik,ambil air ni. Baru bangun tidur kena minum air" Amboi. Caring aih.I like.

Dinner. Beef with mashed potato. Sengaja ambil yang ni sebab tak nak makan nasi. Perut kenyang melantak McD kat Auckland. Not bad la.Sayur sangat raw. Not my taste.

In Auckland Airport.Tengah tunggu nak check in. Ada free wifi. Tu yang tak pandang kiri kanan dah tu.

4 comments:

Cik NurulZaty said...

:) bestnya kak zack..hee

waa..nk kenal ngn pepanda...kikiki

nabil_potter said...

dah habih ka weh? barang ak mesti lupa kan? hahaha

eDdY said...

pasni mesti rindu kan..huu

[z@ck] said...

Cik NurulZaty..
haip.he's taken.hehehe

nabil_potter..
aku try contact hang tru ym hari tu tapi tak berjawab. huhuhu.sorry weh

eDdy..
agak la..huhuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger