Online users

Follower

Monday, December 5, 2011

FANTASTICPIECES GIVEAWAY


Fantastic Pieces merupakan satu online blogshop yang menjual women clothing. Ada cardigan, blouse, dress, shirt dan macam macam lagi la.First time buka, memang dah jatuh hati dengan koleksi dorang ni. Semuanya cantik dan yang pasti, harga sangat murah compared to other blogshop. So, sekarang ni dorang tengah buat giveaway. Siapa yang terpilih, boleh pilih any item yang bernilai RM35.Best kan? Tunggu apa lagi, meh la join giveaway ni!


Closing date : 25th December 2011

Kalau menang, saya nak yang ni boleh tak? Hahaha. Siap dah ushar der.

p/s: Mana nak tahu, tiba tiba bertuah kan. =D Hehehe.

4 comments:

Rogayah Suparman said...

Hahah best2

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

thanks atas penyertaan z@ck..kita tunggu keputusan nanti..mana taw untung sabut timboi time tu kan..hehe

aReLaN said...

ala...bju pmpuan ke.hmm..cun gk model tu. hehehe

FANTASTIC PIECES said...

wah.. dah cop siap2 dah ni. boleh pakai time dating ngan mat arip!! hehehe. thanks dear!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger