Online users

Follower

Friday, December 16, 2011

Gila fries McD

Korang dah try belum prosperity burger this season? Aku tak try lagi pun. Asal masuk McD, lebih tertarik pada fries. Burger ni kurang sikit. Dulu suka double cheeseburger. Tapi entah kenapa sekarang lebih tertarik kepada fries. Lain macam sikit fries McD ni. Kena pulak dengan sos cili dia. Terbaik la. Kalau bagi 2 3 bekas fries pun, aku boleh habiskan.Punya gila fries.Hohohoho.

p/s: Muka aku non ado. Tempek muka buah hati pun jadi la kan.

4 comments:

Irfa said...

salam z@ck

akak nak mintak tolong..camner nak buat untuk elak org copy past entri dan gambar dr blog kita?
plss share with me ;-)

z@ck baik kan? (ayat baek punya)

Cik Puan Hafiza said...

curly fries Prosperity Burger sumpah terbaikkk..!!
Sila la try =) Bukan selalu nak dapat..

eDdY said...

mat arep tu..muka cam tgh dok pikir nak gigit burger dri belah mana..haha

AmirahSM said...

untung ade bf..heheh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger