Online users

Follower

Friday, December 16, 2011

Will be in KL and PD

Assalamualaikum semua. Just nak bagitau yang blog ni akan kurang update starting from tomorrow until 22/12/2011 pasal aku nak pergi bercuti. Esok dah nak bertolak ke KL. Eh eh. Bukan pi bercuti kat KL tapi PD. Singgah KL dulu pasal nak tunggu family Pak Ndak. Kiranya macam konvoi ramai ramai dari KL la. First time nak pergi PD. Kinda excited. Doakan semoga perjalanan kami semua selamat. Insya-Allah, akan kembali aktif pada 23 aribulan. Hohoho.

p/s: Ada readers dari PD tak? =P

5 comments:

aReLaN said...

gi PD tu singgah la melawat kat nilai ni.hehehe

Dee said...

enjoy ur holiday..

shark said...

waduh
cambest jer...
hati2 sket musim hujan nie

eDdY said...

selamat bercuti z@ck walauoon mmg tgh cuti..hehe

Irfa said...

30 minute from pd ada la :-)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger