Online users

Follower

Tuesday, December 13, 2011

Nak grad sana jugak!

Wah. Terasa cemburu tengok senior dah grad kat Welly. Hati memberontak nak pergi grad kat sana jugak tahun depan.Insya-Allah.Kumpul duit sikit sikit from now, lepas la nak beli tiket flight. Syok oh tengok gambar dorang grad kat sana. Feel dia lain macam sikit. Siap ada parade.Tu yang best tu. Siapa nak ikut aku pergi NZ hujung tahun depan? Jom! =P

12 comments:

aReLaN said...

aik...asal kna kmpul duit lk???bkn ke besenya lps grad br blik msia ke???hmmm

[z@ck] said...

aReLaN..
aku punya program lain macam sikit.setahun lepas dah setel baru grad.hohoho

aReLaN said...

oooo...xbest nya kna kmpul duit sndri utk g grad.aiyaa...

[z@ck] said...

aReLaN..
optional.ikut kemampuan masing2..klu tak dpt pergi pun, sijil stil dapat tapi pos la.tak best

eDdY said...

ooo..aq igt diorg sponsor gak..
xper la z@ck..start mengumpul dari skank..insyaallah..sempat..hee :)

niezam said...

NZ? nak ikut2. hehe.

Rayyan Haries Aaron Davis said...

i'm in! jom buat north-south! :D

angahpikah said...

pirah.. bulan bpe wei? ak nk join ble? nk g holiday sn.. hahahha.. seyes ni

Sweetie said...

Macam teringin juga nak ikut z@ck gi grad ni... tapi hujung tahun depan dah ada rancangan na gi sheffield melawat si abang kat sana.

Aisyah Rafaei said...

salam zack..nama akak aisyah..akak sgt suka baca blog zack..akak nmpk blog zack dr blog k yan-yanjournal..tulisan zack sgt kelakor, cute dan sgt direct...it sounds sincere..akak sukaaa! tapi akak baru tau melalui n3 zack wordless wednesday from your student writing..yg zack dah tiada ibu ayah...i feel so shock and sad...tak sangka sgt..but you turn so well..eventhough without parents..tahniah!

Anonymous said...

rasa-rasakan kalau nk pi sana mau berapa ribu cukop zack..kot kot kak tingin nk mengekoq ang sama..dok baca cam syok ja...

Irfa said...

nak ikut boleh..rindu sama kampung akak tu.hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger