Online users

Follower

Tuesday, December 13, 2011

Rojak


Dah penat shopping kain, perut pulak terasa lapar. Mana taknya, dah pukul 1 petang. Lunch nya belum. Depan Nagoya ni ada mak cik jual rojak. Teringin la pulak. Beli sebekas pekena dalam kereta. Kuah dia, mak aiiiiiiiiii terbaik oh! Kalah Mak Bee!

Dengan taburan kacang yang sangat banyak, buat rojak ni bertambah masyuk. Yang penting, mak cik tak kedekut kuah. Punya banyak dia taruk. Isi pun banyak. Worth it la bayar RM 2 untuk rojak ni. Punya sedap sampai kuah yang lebih pun aku ceduk makan begitu saja.

5 comments:

ed shahir said...

z@ck dah buat aku terliur.. adoiii.. hmm

Cik Kamoo said...

kat mana nie???

Irfa said...

entri promo :-)
jom serbu sapa2 yg berdekatan ngan tpt beliau

Cik Puan Hafiza said...

zassss..!!
rasenya makcik tu meniaga sampai malam..tak sure pulakkk...

nak kena banned dah blog si zack ni, asyik makan sokmo!
terliur mak nakkk...

eDdY said...

kalah mak bee..mmg superb ni..kena try satu ari nnt :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger