Online users

Follower

Tuesday, January 3, 2012

Check in hotel Grand Lexis

Sambungan cerita PD. Once dah check in, kami menuju ke bilik masing masing. Book dua rumah. Family Pak Ndak satu, family Pak Su , kami dan tok satu rumah. Teruja nak tengok pool ja. Pasal dalam website nampak sangat ekslusif. Buka ja pintu bilik, terus melopong mulut. Wah wah wah. Pakat tak keluar bilik la jawabnya. Ada private pool. Hohoho. Senang sikit. Nak free hair pun tak ada orang lain tengok. Saiz pool tak ada la luas sangat. Tapi cukup lah untuk berenang back and forth.

Siap bagi pelampung. Tingginya 4 kaki sajork! Hahaha. Pool betul betul sebelah sliding door bilik. Bangun pagi, buka sliding door, mengeliat dua tiga das, terjun pool. Best! Untuk yang nak baru kahwin, nak honeymoon, boleh la mai try tidur semalam kat Grand Lexis ni. Tobat tak mau keluar bilik weh. Lagipun bayaq mahai. Kena la 'latam' bilik sepuas puasnya.Hahaha.

Satu bilik, 2 king bedsize. Muat untuk 6 orang tidur. Tok tidur antara katil. Punya sayang kat anak cucu, tidur bawah pun tak pa. Siap dah bawa toto sendiri. Mana tak penuh kereta kan. Huhuhu.

Tok mula dah buka bekal makanan. Ada lauk sambal ayam, pajeri nenas, ikan merah goreng dll. Berkelah tepi kolam you'olls.

Bath robe. Gedik gila weh.Lepas mandi pakai bath robe. Siap dry rambut depan cermin.Pergh.Gaya hidup mewah.

Yang paling penting, wifi free. Laju pulak tu. Zul siap boleh download few movies sepanjang kami stay sini. Best best.

To be continued...

7 comments:

Mr.Clive said...

perghhhh
sangat sangat jeless! hotel nampak sungguh best!

niezam said...

fuyoh! sgt mengujakan :))

eDdY said...

kalo aq pon mmg x kluar bilik la..
da rumah kita bukan ader camtu kan..bile lagi..haha

aReLaN said...

uish...best gler bilik dia.

Irfa said...

kena simpan duit la nak gi sini.w,pun dekat yg amat dgn rumah

Jaa said...

wah, cam best ja p sini... confirm x keluar bilik..haha

Herny Yusnizar said...

wow~ teruja... next week nak g sini gak

www.hernyhafiz.com

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger