Online users

Follower

Wednesday, January 4, 2012

Sekitar Grand Lexis

Meh anje bawa korang tengok tengok Grand Lexis ni.

Inilah bilik yang lantai boleh nampak air laut tu.

Tempat main beach ball. Actually, hotel ni memang dekat laut tapi dah ditambak. So, memang tak dapek nak merasa mandi laut. Ada pasir tengah tengah hotel pun jadi la. =P

Ada segway. Benda yang roda dua satu handle tu. Jenuh aku google nama benda alah ni. Segway rupanya.Hahaha.


Public pool. Nak mandi sini, kena pakai bikini, tight or swimsuit. Baju t-shirt biasa, tak lepas. Memang patut mandi dalam bilik je lah. Hohoho.

Sesuai untuk kanak kanak pasal pool ni sejengkal je airnya.Hahaha.

Holloh.Bang cik gedik nak guna pelampung.Hohoho.Dayung jangan tak dayung!


Banyak betul singaporean yang mai Grand Lexis ni. Berderet plat Singapore. Dorang datang Malaysia tak ada hal sangat lah. Duit dorang besar. Kereta pulak tak ada yang cikai cikai. Semua Honda, Toyota ja.

4 comments:

Irfa said...

MALAM MINGGU KALAU GI KL BERSEPAH KETA PLAT NUMBER SINGAPORE NI..LAJU LAK TU,MACAM BERLUMBA JE

shark said...

waaa
cam menarik jer tempat kamu kali ni zack..
huh..
bnyak btul melancong.

eDdY said...

pergh..mmg cantik kawasan hotel ni kan..
mmg seronok la ko dpt b'cuti kat ctu kan..hehe

nash said...

salam, kereta spore tu mmg tak cikai, duit mmg besar tapi semua tu bila msuk Msia jer, bole la nak mewah2, kat spore berhempas pulas kerja nak bayar hutang kereta!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger