Online users

Follower

Tuesday, January 3, 2012

Restoran Tanjong Gemok, PD

Sebelum check in, kami singgah nearest Giant. Tengok luar, macam besar, tapi bila masuk tengok, alahai...kecik ja. Huhuhu.Baru ingat nak makan kat food court situ tapi non ado. So, pergi cari kat pekan je lah. Kebetulan ada satu restoran dekat dengan Grand Lexis. Restoran Tanjong Gemok. Dalam kepala otak, memang dah target nak amik masak lemak cili api. Signature dish orang nogori kot. Kenalah merasa kan. Alang alang dah sampai sini.

Semua amik lauk sama ja pasal pilihan tak banyak. Apa pun, sodap!

Err.Tak tahu nama ikan ni apa. Tapi sumpah sedap weh. Pure nogori ni haa. Pedas, ok la. Makan pulak dengan kacang botol. Terangkat der!

MASAKKAN ye? Hahaha.

4 comments:

shark said...

kalu makan sana kompom gemok..
hehehe
thanx for info:)

Mr.Clive said...

lapar pulak bila tgk gambo nasi...=_=

Nava.K said...

Thats some lovely food and looks yummy.

eDdY said...

ko x tapau ker z@ck??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger