Online users

Follower

Monday, January 16, 2012

Oreo cheese cake SR

Rasa macam lama pulak tak letak gambar makanan kat sini kan? Hahaha. Meh nak tayang kek secret recipe pulak. Hari tu teringin nak makan benda manis. Aku ni tak favour sangat benda manis.Tapi sekali kalau aku mengidam, memang 'la la' tu jugak aku nak. Tak kira macam mana pun, mesti dapatkan.

I had oreo cheese cake. Oh my. Sedapnya. First time try dan tak sia sia bayar mahal untuk sepotong kek. Tak tahu la korang punya taste macam mana. Tapi bagi aku kek ni just nice la. Tak la terlalu cheesy. Yang penting kurang manis. I loike. Kek ja mana cukup beb. Wa order pulak fries satu set. Air pulak dapat free kalau kita pergi makan time petang. We chose tea. Cawan kecik. Mana cukup beb. Wa order mocha pulak. Kenyang telan ayaq ja. Burp!

Terus tersandar. Tank aku lagi besor dari mat arep. Kalau makan pun, aku lagi laju dari dia. Tapi bab nak habiskan makanan, boleh kasi kat dia cuma it takes a loooooooooooong time pasal dia sangat menghayati makanan yang dia makan. Tiga kali suap aku, dia baru satu suap =.=

p/s : La la = ??? ( tak tahu nak kasi word sinonim untuk perkataan ni. Susah nk explain. Anyone?)

9 comments:

Suria said...

La la = sekarang jugak

huhuhu..aku pun selalu kwn² tnya aku gtau camtu ja.. :P

*mat arip kunyah 44x kot, ikut sunnah Nabi ;)

Anonymous said...

La la= Time time tu jugak..

JaJa'Z said...

yup..time tu jugak..

eDdY said...

aq pon suka kek tu..sedap..lamer da x makan..huhu

aReLaN said...

hahaha..bestnya.tapi sye tak suka cheese cake sbb cepat muak. :p

bella heuheu ❤ said...

la la = time time tu kan kan? :D nsb x suke cheesecake so x terliur hikhik >:D

Mr.Clive said...

note to self: kalau check out blog z@ck,perlu hati-hati sebab ada risiko berliur ngan tersangat laparrrr bila baca posting diaaaa! >_<

Heating Melbourne said...

This is expensive I think but having a bite of this cake, I guess it gives you good satisfaction. I like it.. very delicious!

Irfa said...

kalau bab makan akak yg abis dulu..sama la kita sbb cik abang akak pun sgt menghayati makanan
huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger