Online users

Follower

Monday, January 9, 2012

Stress

I can feel the tense right now. Every subject dah ada assignment menanti untuk disiapkan. Tak dan apa apa, dah rasa stress. Baru je tengok course performa, dah boleh rasa stress tu. Ishk. Don't know why I feel so much pressure in here. Kat Welly rasa rileks sikit buat assignment. Mungkin sebab kat sana, assignment nya semua essay. Tak ada kena buat portfolio, kritik video, kritik article, personal journal etc. In a good way, ada variety tapi bila semua subject due tarikh lebih kurang, itu yang buat aku stress tu. Tak tahu nak bagi priority kat mana satu dulu. Eee! Tak suka la. Bersabar japirah. Setahun je lagi. Setahun jaaaaa..Bersabarlah!

Ok.Sekian terima kasih. Tak pasal pasal korang kena baca rungutan hati final year student TESOL ni. Hahahaha.

8 comments:

Irfa said...

SABAR LA DIK..SETAHUN JE LAGI PEJAM CELIK PEJAM CELIK ABIS LA TU

shark said...

hohoh
peperangan sudah bermula:)

[z@ck] said...

Irfa..
nak cepat2 habis.tak larat dah.huhuhu

shark..
yeah!=/

Mak Lagenda said...

1 thn je lagik?? Sama lah dgn mak..bertahun blh bersabar, x kan x leh sabat setahun je lg kan..

P/s: Mak ni, baru tgk date utk start class pun dah mula rasa tensi! Ahahaha..belum dpt assigment lagik!

Mr.Clive said...

get organized.sorokkan keje yang lain dan pilih satu demi satu.ni taktik that i find most effective.allocate a few hours for one, then move on to the next.
sebab i penah try nak completekan semua tapi bila try nak siapkan semua,xda apa apa yang berjaya disiapkan.hasil nya?

mediocre works.

NIZAM said...

Best gak bc pasal stress ni. skang uni musim exam. byk la kua status stress kat fesbuk. hehe. :))

aReLaN said...

hmm...dugaan mse belajar.hehehe..dah hbis belajar nnt,konfem rindu zaman ni kan.walaupun busy n stress cmne pon,tkleh lawan stress keje,family pe sme nnt.wuuuu

eDdY said...

ko bole z@ck..aq yakin..wat slow2..insyaallah ok :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger