Online users

Follower

Tuesday, June 26, 2012

Demam Running Man

Psst..Aku dah terkena penangan Running Man. Semuanya bermula pada minggu lepas. Wan ajak tengok.Dia kata best. So, aku pun tengok la. Sekali hang, melekat teruih. Siap mintak copy dari kawan lagi. Dah ketagih. Setiap hari, mesti at least satu episod aku tengok. Ya ya.Aku tahu ramai yang dah tengok cerita ni lebih awal. Dulu aku cukup anti cerita Korea. Sebab bagi aku dorang ni muka ja jambu lebih, berlakon tak tera' mana pun. Tapi Running Man ni lain macam sikit aura dia. Maybe sebab dia game show, that's why aku boleh melekat tengok. Tapi percaya la, walaupun dah banyak episod aku tengok, aku tak sampai tahap boleh cakap Korea lagi. Setakat "Oppa" "Pali" tu tahu la maksudnya. Itu pun sebab dorang duk ulang berjuta kali dalam cerita tu.


Lepas ni kalau orang suruh namakan artis Korea, boleh la kembang kuncup hidung namakan satu persatu. Ji Hyo, Kang Gary, Haha, Jae Suk, Gwang Soo, Jong Kook, Big nose Hyung. Kini hidup tidak lagi bosan, setiap masa terisi dengan Running Man.Ewah.

p/s: Suka la tengok Jong Kook. Hikhikhik.

14 comments:

Zulfadly said...

sama lah, kawan kasi suh try tengok last year, sampai skunk melekat tengok,siap katamkan 50 episode seminggu, heheh, skerng dah episode 100

eDdY said...

aq pon kurang minat citer korea..tpi running man ni x pernah tgk lagi..hehe..aq lagi prefer citer jepon..hehe(^__^)

amirah said...

saya pun suka tengok running man. satu-satunya cerita korea yg sy tgok.tapi takda la sampai tgok semua episod. tengok yg mana sempat tgok je kat tv

aReLaN said...

ramai member pompuan suka layan running man.tak paham kenapa sebab pernah tengok skali tapi ntahla.takpon masa saya tengok, memang episod tak best.hahaha

cha said...

akak lama giler tak tgk cite korea ni zack hukhuk

Junjun F. said...

Samalah, dulu anti sangat dengan kpop. Hihihi tp skrg dah copy sampai 99 ep. Hari2 mesti nak tgk Running Man.

Irfa said...

akak dah kena ngan korea ni sejak pasang dekoder beyond.layan korea kat OneHD..dah melekat susah nak tinggal lagi.huhu

Anonymous said...

Benda yang sama menimpa kat awek aku . Sudah ketagih benda ni . Asal dia balik kerje je ngadap benda ni . Asal aku tanya je,running man dia jawab . Asyik2 running man . Bila aku tegur dia , dia samekan dengan minat aku yang suke memancing pulak . Memancing tu lain . Itu hobi aku . Kalau pergi memancing pun kadang2 je . Itu pun hujung minggu kalau member pejabat aku ajak . Kalau ye pun , pandai2 la bahagi mase . Aku sekadar berkongsi je . Aku pun dah tak tahu nak buat ape dah

Cik Aien said...

hahahha! Eden dari dulu dh melekat tgok Gary!

shera haifa said...

owh baru kene deman RM kae.. hehe

Anonymous said...

awek aku pn suke tgok running man ni.
aku ckap aku xsuke dia layan mende ni. smp skang dia xtgok dia ckap. tp xtau la blakang aku dia tgok ke x.
lgpun kawan2 pmpuan dia sume tgok cite RM ni. aku mmg xsuke.

Anonymous said...

https://www.facebook.com/pages/Running-Man-Lover-/287380491361556

Rima Alliq Entertainment said...

Ni dia latest punya :)
http://rimaalliq.com/running-man-episode-130-english-subs-download/

Danee said...

runningman ada auranya sendiri tok tarik org bukan kpoppers tok minat variety show ni ^^

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger