Online users

Follower

Wednesday, June 13, 2012

Kebaikan Virgin Coconut Oil (VCO)

Lepas aku buat entry VCO tu, ada yang tanya apa lagi kebaikan VCO. Ini aku copy paste dari satu blog.


- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Mengurangkan tidur berdengkur
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan selsema cepat hilang



Untuk keterangan lanjut, klik [sini]


Satu botol, tahan sebulan. Harga pun murah. Affordable untuk semua orang. Sesuai untuk segenap lapisan masyarakat.Wah gitu.Oh ye, lelaki pun boleh ambil VCO ni. 


p/s: Kalau korang nak beli, boleh direct contact a friend of mine, Adawiah through her email at adawiah89@gmail.com atau SMS ke 019-5480176. Cakap je Zack yang bagi contact number ni.

4 comments:

cha said...

wah kurangkan senggugut tu kene mkn ke apa VCO ni zack?

[z@ck] said...

sis cha..
telan dua biji setiap hari =)

eDdY said...

cam teringin jugak nak try..tpi setakat ni aq mmg xder masalah jerawat ni..tunggu balik mesia nnt la.. :)

shera haifa said...

kalau ckp zack bagi contact number leh dpt murah ke?? hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger