Online users

Follower

Friday, April 12, 2013

Senior's wed

Cerita dah basi tapi baru hari ni nak story.Last Saturday, pergi makan kenduri kahwin senior time study kat Langkawi dulu. Actually, tak dapat direct invitation dari pengantin pun, dia just panjangkan invi ke Pikah. Segan jugak nak pergi tapi memikirkan nak jumpa jugak member lama, tebalkan muka pergi jugak la. Dah sampai sana, Pikah la lead the way pasal dia yang rapat dengan pengantin. Kami ni sondoi belakang Pikah je la. Kenduri buat kat Darulaman Golf and Country Club. First time evah I jejak kaki dalam tempat tu. Not bad. Dewan pun cosy. Pelamin sangatlah cantik you'olls.

Sampai awal. Pengantin tak sampai lagi. Duduk kat meja makan dekat sejam.Satu balang cuq penegham habis kami sapu.Hikhikhik. Sedap ooo cuq penegham. Dari kiri, Liza, Japirah, Pikah dan Mai. Ada iras iras dak muka aku dengan Mai? Dulu kat maktab, ramai kata muka kami serupa.Macam kembaq. 

Inilah pengantin. Selamat pengantin baru Kak Azda dan Abg Fahmi. Depa ni bercinta dari zaman sekolah lagi. Kuat sungguh jodoh depa =)

Us with the newly wed. Suka la pelamin simple macam ni.Aku dah nampak taste aku tang mana. Suka garden style. Ecewah.

Masih single but not available. Hahahahahahahahaha!

Dah.Tu je nak cerita kali ni. I miss you too =P

7 comments:

shaty said...

Wahhh .. RAMPING betoi le pinggang pengantin lelaki tu :)

Nieda ramly said...

mesti majlis grand habis ni.

aReLaN said...

hhuhuhu..tuan blog ni cepat2 la ye naik pelamin

tifa anvar said...

Eko bile lak zack?? Skung awt ceghito psl Mat arip dh x dah?

[z@ck] said...

shaty..
ingatkan nak puji pinggang tuan blog ramping.kahkahkah.

Nieda Ramly..
not bad la..org mampu.huhuhu

aReLaN..
doa2 kan aku la noh

tifa anvar..
takut org menyampah plak kalau selalu cerita pasal mat arep.

eDdY said...

muka sama..dua2 ada hidung mulut n mata..haha
kenduri yg grand2 ni aku kurang minat sgt sbnr nyer..abes semua kena kntrol..ni just pendapat aku jer la k..hehe

Reen Tart Nenas said...

owh cantik baju pengantin. i love songket. tak lapuk dek zaman :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger