Online users

Follower

Friday, May 17, 2013

Mummy to be =)


Cerita ni jadi lama dah tapi sekarang ni baru ada time nak cerita.Amacam? Ok tak intro? Hahaha.Kejadian berlaku di Guar Chempedak. Adawiah jemput makan kenduri akikah anak abang dia. Alang alang free, panjang je kaki ni melangkah. Lagipun dah lama tak jumpa Adawiah. Last time jumpa interview. Ada dua misi pergi jumpa dia ni. Satu, nak makan kenduri. Lagi satu, nak tengok perut ibu mengandung. Hohoho.Actually dah 5 bulan dah minah ni. Tapi dia tak bagi cerita kat orang lain. Segan katanya.So, I keep it to myself gitu. Ikutkan hati, nak ja canang kat blog time tahu awal awal dulu tapi dia dah warning ni antara kita kita aje, ku turutkan saja. Tapi kali ni tak boleh nak sembunyi dah. Siap mintak permission dia lagi kalau nak letak kat FB boleh dak.Hahaha.Nampak tak ke 'excited' an auntie Japirah di situ? =P

5 bulan yang tak berapa nak nampak lagi. Kecik ja perut Adawiah ni. Tak pa.Kita tunggu dekat nak due nanti. Hehehe.

Kesimpulannya, saya happy tak lama lagi bakal dapat anak buah.Hehehe.Dear darling babies, please call me Auntie Zack.Okay? Hahaha.

p/s: Nak tengok lakonan mantap aku? Sila klik "Watch again" di iklan Acer di bawah entry ni. Boleh ganti Lisa Surihani tak? Kahkahkah =P

3 comments:

Anonymous said...

nampak berseri muka bakal ibu =)

Guar Chempedak?
tang mana?

rumah akak pun kat Guaq Jugak.
kat TGI.

eDdY said...

hehe..ko bile plak z@ck?

athirah Safarudin said...

congratz auntie japirah and adawiyah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger