Online users

Follower

Wednesday, July 10, 2013

Ramadhan

Halluuu..

Alhamdulillah.Diberi peluang untuk berpuasa lagi pada tahun ni. Suasana yang berbeza. Berpuasa di tempat orang. Jauh dari family dan teman rapat. Syahdu jugak la sikit tapi mujurlah kat sini pun ada teman serumah yang sangat baik dan rajin masak. Hehehe. Tak terasa lone ranger sangat. Baru lepas sahur hari pertama, dah rasa tak sabar nak balik kampung untuk beraya. You'ollss, this is my first time merasa balik kampung untuk raya.Before this, belajar kat dalam Kedah jugak. So, feeling balik kampung tu tak berapa nak ada. This time, memang berkobar kobar nak balik kampung. Duk asyik tengok kalendar je. Teruk kan? Hahaha.

So, I had nasi putih with tomyam for my sahur. How about you?

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak semua!

7 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Tabah woit! Tabah!

lady lavender said...

Salam ramadhan & selamat berpuasa z@ck :D

Irfa said...

selamat berpuasa z@ck
akak sahur nasi+ayam goreng kunyit+tumis air kubis/ikan bilis
alhamdulillah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dah 5 tahun berpuasa di perantauan...

syahdunya.....

*sahur tadi makan sardin, telur dadar dengan ayam masak merah... boleh tegha tu??

hihi

Sweetie said...

Selamat menjalani ibadah puasa z@ck!... masih nak rasa sedih juga ke?

aReLaN said...

salam ramadhan z@ck. hehehe...saya sahur ngan nasi, telur mata & kicap je.

eDdY said...

xpe z@ck..masa kat nz dulu lagi jauh..hehe..selamat berpuasa k :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger