Online users

Follower

Wednesday, September 25, 2013

Jumpy

Bila dah kerja ni, kadang kadang rasa macam tak ada life sangat. Pagi pergi kerja, tengahari balik rumah terus terbongkang tidur. Malam pulak prepare lesson plan untuk nak ngajar esoknya. Haa..Gitu lah basically my daily routine. Bosan kan? Dah lama tak hang out dengan member. Member pun dah jauh. Sekarang ni peneman aku kat sini is my laptop and external. Source of entertainment. Walaupun dah khatam runningman dari episod 1-163, still ulang tengok lagi. Peneman hidup di kala kebosanan. Nak keluar tengok wayang pun dah malas sekarang ni.

This entry gonna be jumpy.Series of events that are not related to one another.

Sekarang ni dah pandai selfie la tuan blog ni. Hahaha. Jangan tak tahu satu sekolah dah terpengaruh dengan inner ayunar ni. Aku siap repeat order hari tu dek cikgu sekolah berlumba lumba order. Tak kira tua atau muda. Semuanya nak bergaya.


















Tolong cikgu PJ conduct ujian SEGAK. Hish. Rasanya zaman aku dulu tak ada lagi ujian SEGAK ni. Budak kena tekan tubi, naik turun bangku, check tinggi, berat dan macam macam lagi la. Nak tengok fitness budak kat mana.

Ni pulak pemandangan dari tingkap bilik. Obviously, rumah aku rendah dari rumah jiran seberang jalan. Jarang aku nak buka tingkap bilik aku ni. Lebih suka tinggal di dalam kegelapan.Hahaha.

Ini pulak dinner aku dengan housemate a few nights ago. Dah jumpa tempat best nak makan. 5 City Restaurant. Ulang pergi situ hari hari. Orang kedai sampai dah kenal. Depa ni style tak kedekut lauk dan nasi. If mintak nasi goreng kampung, setiap suapan tu penuh dengan ikan bilis. I loike. 

Told ya this entry is way too jumpy. Toink toink toink. Have a nice day guys! =)

7 comments:

eDdY said...

jenis jumpy2 camni menarik jugak..hehe :)

Rai Ourkizuna said...

oh..nampak menarik jugak tudung tu..

JunAina said...

Nasi goreng tu nampak menarik ja tapikan kalau sedap dan tak kedekut hari2 ulang pun tak apa.

suezen said...

kalau bosan2 ... ko g jogging babe

tifa anvar said...

Muke u mkn nmpak matang.

MESSYSERABUT said...

jom join giveaway

http://messyserabut.blogspot.com/2013/10/giveaway-pertama-dari-messyserabut.html

Dyan Myiaa said...

babeeeeeeeeeee!! igt i lg tak? hehe lme dh tak menyinggah di blog && bce entry2 you. heee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger