Online users

Follower

Monday, September 16, 2013

New housemate

Housemate baru dah masuk. Alhamdulillah, she's very friendly. Walaupun baru je kenal, tapi bersembang macam dah lama kenal. Senang nak masuk. Dah nampak dah masa depan aku ni. Rasanya kami akan selalu berkongsi cerita dan masalah pasal dia pun posting kat sekolah aku. Plus, kami sebaya. Dia tua setahun je daripada aku dan masih bujang. Tadi pergi makan kat luar sesama, she asked me to drive her car. Dia baru dapat lesen tahun lepas. Still takut takut lagi nak bawa kereta. Lagipun dia masih lagi blur jalan kat sini. Kereta aku dan dia sama jenis ja tapi aku jadi cuak pulak nak drive kereta orang. Jadi patung kejap bila masuk dalam kereta. Hahaha. Tak tau nak buat apa. Boleh macam tu?

Esok dah mula sekolah dah. Haish. Mujur minggu ni sekolah 4 hari ja. Mintak mintak la tak ada meeting or whatsoever in the afternoon. Maleh nak stay back lama lama kat sekolah. Mood ke laut sekarang ni. Agaknya sebab homesick kot. Asyik teringat Aloq Setaq ja. Duk menghitung hari nak balik kampung.

Ok la. Dah mengantuk. Nak kena tidoq awai. Esok nak bangun awai. Daa daa. Toodles!

5 comments:

shaty said...

bagus sgt lah tu dapat housemate se ' kepala'. Becareful .. jangan sampai yang sorang lagi terasa di ketepikan :)... boleh le bergilir bawa keta ye gi sekolah. Takkan dok serumah .. sama sekolah .. pergi keta masing2. Kan minyak mahal ler ni ...

suezen said...

ko blk kg tiap minggu ke babe? giler tul..x penat keee ko?

[z@ck] said...

shaty..
planning to carpool after this..

suezen..
gila hape balik stiap minggu. aku tunggu nak balik ujung tahun ni la..duk menghitung hari, bulan....lamanya rasa

tifa anvar said...

Bestnye ade geng sekepala. MayB akn kurang skt lonelyness u

eDdY said...

walau sekepala..kena tgk jugak..hehe..ko balik cuti bila?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger